5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın baplarının ve henüz birbunca yangın ekipmanın kesinlikle kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın nite sağlandığını öğrenmek kabil asliye durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangın en muhataralı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, insanoğlu boşaltma rahatışı ve yangının dağıldığı alanların denetleme şeşnda tutulması önemli önem taşımaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen örgüda imal yazar, montaj ve onarım vetirelerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de mesuliyet düzenıyoruz.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi gibi konstrüksiyonlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak karınin, henüz çatı dizayn halindeyken mimarlar tarafından bu konuda alıngan davranılmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın yangın kapısı bapsı, uluslararası standartlara yönlü olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın çısoy ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanoğluın ve dayalı bünyenın eminğini sağlayıcı bapya yangın kapısı adı verilmektedir.

Birşu denli firma ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve can emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Yangın Bapsı asliye amacı insanoğluın ziyan görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlanabilir.

Yangın kapısı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Açılıp - kapanma işlevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu tavır kontrol edilmelidir. 

Yangın bapları kullanım düzlükına için, rengine bakarak ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan örnek sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir puan da, birinci sınıf bir yangın kapısının daha yüksek bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede henüz konuşu olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın sırasında henüz uzun süre dayanır ve elan azca tamir gerektirir.

Report this wiki page