Ne demek?

Wiki Article

Kapı rabıtlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına illet evet.

şayet bir yangın kapısı karınin fiyat meyanştırması mimarilıyor ise bu durumda en esen seçenek ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile paylaşmak ve buna gereğince en essah bedelı kaldırmak olacaktır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve duman sızdırmaz özellikleri çıkmak zorundadır.

Hassaten yangın bapları özelliklerinden bir gayrı önemli olanı da coşkunluklerle ortaya çıdem zehirleme özelliği kâin gazların ve esrarın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son denli kaliteli olmalıdır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız defosuz başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek için kullanılacağı mekana gereğince bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan yangın kapısı ürkü amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından yangın kapısı oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çalışmasına olanak sağlar. Yangın bapları umumiyetle kendiliğinden olarak kapanan ve panik barı gibi müstacel durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Flama almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

üste, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla beraberinde muamelat adımları umumiyetle şunları kucakerir:

Bu kapılar omurga olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan yürütmek üzere iki gruba ayrılır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması katkısızlanabilir.

Malzeme: Yangın baplarında alelumum çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Yangın Çıkış Kapısı Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

Yangın merdiveni imalatında behemehâl her katta, resen kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

Report this wiki page